Medlem af glarmesterlauget
Glarmester Kvist & Søn

Energiruder

Spar på varmen og slip for træk og kulde ved vinduerne

Når du vælger energimærkede vinduer, ruder eller forsatsvinduer får du et lavt energiforbrug og et behageligt indeklima uden træk og kulde ved vinduerne.

Et energimærket vindue er kendetegnet ved at både konstruktion og materialevalg medvirker til at give vinduet de bedst mulige energimæssige egenskaber.

Energimærkning

Vinduesindustrien har i samarbejde med Energistyrelsen lavet et system, som klassificerer vinduer efter deres energimæssige egenskaber. I klassificeringen tages der højde for både energitab og energitilskud (den gratis varme fra solen).

Formålet med energimærkningen er at give dig mulighed for at vurdere produkternes energimæssige egenskaber og finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Der er nemlig A-, B- og C-ruder, -vinduer og forsatsvinduer i klassificeringen.

Hvad betyder klassificeringen?

A-mærkede produkter isolerer bedst og giver den største varmebesparelse. Altså bedre en B-mærkede produkter, der så er bedre end C-mærkede produkter.

A, B og C mærkedede vinduer har ALTID en A mærket energirude.

Du kan se, at vinduet er energimærket ved at vinduets energiklassificering er beskrevet med tekst eller der er et blåt symbol med bogstavet A, B eller C.

Dine muligheder

Der er forskel på boliger, og derfor er der også forskellige energimærkede vindueløsninger, så du kan få en løsning, der passer til dit behov. Du kan vælge energimærkede ruder, vinduer eller forsatsvinduer.

Energiruder

Hvis vinduesrammen er i orden, kan løsningen være at skifte de gamle termoruder med nye energi ruder. En ultratynd metalbelægning bevirker, at der lukkes mere varme fra sollys end, end der slipper ud.

Energivinduer

Hvis hele vinduet trænger til at blive udskiftet, er løsningen nye energivinduer, hvor hele vindueskonstruktionen med ramme og karm er energirigtig.

Energiforsats

Hvis du ønsker at bevare dine gamle vinduer, kan du vælge forsatsvinduer med energiglas eller energiruder.

Koblede vinduer kan efterisoleres ved at skifte det inderste lag glas til energiglas eller energiruder.

Den tynde metalbelægning på energiglasset gør hele forskellen: sollys og solenergi slippes ind og varmen i rummet bevares.

Gåglas

Unikke løsninger til gulv.

Brusevægge og brusedøre

Elegante løsninger fra UnicaLine.

Energiruder

Spar på varmen og slip for træk og kulde ved vinduerne.

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig:

75 62 24 04

TopSitemapHjemmeside: All Web • Copyright © 2002 - 2018 Glarmester Kvist